Terug

Volg Hart van Nederland

Man na botsing uit brandende auto gered in Oosterhout

Man na botsing uit brandende auto gered in Oosterhout

112

14 juli 2022, 10:33

In Oosterhout is woensdagnacht een man uit een brandende auto gered. Kort daarvoor was hij van de weg geraakt en tegen een boom gebotst, waarna de auto in brand vloog.

Het ongeluk gebeurde in de Hoogstraat in Oosterhout. Omstanders zagen het ongeluk gebeuren en hebben de bestuurder uit de auto gered. Dit deden ze door een ruit in te slaan, waarna het portier geopend kon worden.

Onderzoek

De man is met spoed naar het ziekenhuis in Breda gebracht. De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.