Terug

Volg Hart van Nederland

22-jarige man meermaals getaserd door boze buurman, pistool tegen hoofd gezet

22-jarige man meermaals getaserd door boze buurman, pistool tegen hoofd gezet

112

23 apr 2022, 12:32

Een burenruzie in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag compleet geëscaleerd. Een 22-jarige man raakte gewond toen hij meermaals werd getaserd. Ook kreeg hij een pistool op zijn hoofd gericht. De politie hield twee verdachten aan.

Rond 01.00 uur verliet een man het appartement van een vriend aan de Zwaanhoefstraat in de Brabantse plaats. Niet veel later kwam de vriend af op ruziegeluiden. Hij zag dat zijn bezoeker op de grond lag. De onderburen hadden ruzie met hem gekregen.

De onderbuurman schoot meerdere keren met een stroomwapen op de bezoeker. Vervolgens trok de man een pistool die hij op het hoofd van het slachtoffer richtte. Kort daarna ging het stel hun woning in, waarna de politie werd gebeld.

Deur geforceerd

De politie ter plekke vroeg de verdachte man naar buiten te komen. Hier gaf hij geen gehoor aan, waarna de politie de deur van zijn appartement forceerde. Zowel de buurman als buurvrouw werden aangehouden. De politie doorzocht de woning en vond zowel de taser als het pistool. Het 22-jarige slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. Het is niet bekend wat zijn toestand is. Er wordt nader onderzoek gedaan naar de aanleiding en toedracht van het voorval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.