Terug

Volg Hart van Nederland

Schot gelost in drukke kroeg in Groningen, politie naarstig op zoek naar verdachte

112

5 mrt 2023, 08:08

De politie in Groningen is nog naarstig op zoek naar de persoon die in de nacht van zaterdag of zondag geschoten zou hebben in een café. Dat gebeurde rond 04.00 uur in de Peperstraat, een drukke uitgaansstraat in de stad. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen bij het incident.

Er zouden mogelijk meerdere schoten zijn gehoord die zijn gemeld bij de politie. De verdachte gaat er na het schieten vandoor, de politie is dus nog steeds naar hem op zoek.

De uitgaansstraat stond al snel vol met agenten:

Man lost schot in drukke kroeg in Groningen
0:27
Man lost schot in drukke kroeg in Groningen

Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen, er wordt op dit moment nog uitgebreid onderzoek gedaan.

Tips

Mensen die meer informatie hebben over het schietincident kunnen dat melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.