Terug

Volg Hart van Nederland

Man in trein en op station om seksuele geaardheid toegetakeld door groep jongeren

112

17 dec 2022, 13:02

Een man (27) is in een trein richting Den Haag zwaar mishandeld door een groep van ongeveer vijf lichtgetinte jongeren. Naar verluidt is de gewonde het slachtoffer geworden van homogeweld.

De man werd eerst om zijn seksuele geaardheid lastiggevallen in de trein en vervolgens zowel in de trein als op Den Haag Centraal mishandeld. Hij zou zijn geschopt, geslagen en heeft glas in zijn gezicht gekregen. Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op. Het NS-personeel ontfermde zich over de man en schermde hem af met een groot wit afzetscherm. Later is de man mishandelde man nagekeken door ambulancepersoneel.

Zoektocht gestart

Het slachtoffer zat vrijdagavond rond 22.00 uur in de trein van Rotterdam Centraal naar Den Haag Centraal toen hij door twee onbekende mannen werd lastiggevallen.

Een half uur later verliet hij de trein op Den Haag Centraal en liep naar de Rijnstraat. De twee mannen liepen achter hem aan en er voegden zich nog twee mannen bij hen. Zij deelden de klappen en trappen uit en sloegen daarna op de vlucht. De daders zijn spoorloos.

Aangifte

Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer nog naar een huisartsenpost gegaan. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie zoekt de vier daders en hoopt dat getuigen zich melden. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.