Terug

Volg Hart van Nederland

Man gewond door brand in flat Zaandam, tien huizen ontruimd

112

4 feb 2023, 20:39

Door een brand in een woning in een flatgebouw aan de Cort van der Lindenstraat in het Noord-Hollandse Zaandam is zaterdagavond een man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten. Hoe hij eraan toe is, kon de voorlichter niet zeggen. Tien omliggende woningen zijn ontruimd.

De brand brak uit rond 18.40 uur en het vuur was rond 19.30 uur onder controle. Het huis is volledig uitgebrand. De brandweer voert metingen uit om na te gaan of er nog giftige gassen in de ontruimde woningen aanwezig zijn. Aan de hand daarvan wordt nagegaan wanneer de bewoners kunnen terugkeren.

De politie heeft onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

Later meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.