Terug

Volg Hart van Nederland

Man (74) uit Bussum ligt maandenlang dood in woning

112

13 feb 2023, 20:15

De politie heeft zaterdag in een woning in Bussum een overleden man gevonden. Het lichaam lag daar vermoedelijk al maanden, schrijft De Telegraaf.

Buurtbewoners alarmeerden de politie, omdat er een ondraaglijke stank in en rondom de woning hing. Op de melding kwamen brandweer en politie af. Bij binnenkomst troffen de hulpverleners het stoffelijk overschot van een 74-jarige man aan. Het zou volgens de politie gaan om een kluizenaar.

Natuurlijke dood

De man zou, afgaande op de staat van het lichaam, al een paar maanden in de woning hebben gelegen. Uit onderzoek is gebleken dat hij een natuurlijke dood is gestorven.

Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.