Terug

Volg Hart van Nederland

Man (50) vast na fatale valpartij vrouw (47) uit raam Rotterdam

112

25 juli 2022, 20:05

De politie heeft de 50-jarige man die vrijdagochtend zwaargewond aan de achterzijde van een woning aan de Wolphaertsbocht werd gevonden, aangehouden op verdenking van moord dan wel doodslag op een 47-jarige vrouw. Dat meldt de politie maandag. Eerder werd gemeld dat de vrouw uit het raam van haar woning zou zijn gevallen.

De toedracht ligt volgens de politie in de relationele sfeer. De man is maandag voorgeleid en de rechter-commissaris heeft besloten dat hij nog veertien dagen langer vast blijft zitten.

De vrouw werd iets na 07.00 uur aan de voorkant van haar huis in de wijk Charlois gevonden. Er werd nog geprobeerd haar te reanimeren, maar die hulp mocht niet meer baten.

De man werd nadat hij werd gevonden naar het ziekenhuis gebracht vanwege zijn verwondingen. Hij werd dezelfde dag aangehouden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.