Terug

Volg Hart van Nederland

Man (40) overleden na steekincident in portiek in Den Haag

112

27 feb 2023, 14:30

Een 40-jarige man uit Den Haag is zondag overleden door een steekincident in een portiek in zijn woonplaats, meldt de politie maandag. De politie komt graag in contact met getuigen, aangezien er nog niemand is aangehouden.

De politie kreeg zondag rond 18.20 uur een melding dat er een gewonde man lag in een portiek van een flatgebouw aan de Erasmusweg in de Haagse Moerwijk. De man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij diezelfde avond aan zijn verwondingen overleed.

Wat er precies is gebeurd in het portiek is nog onduidelijk. De politie heeft onder leiding van een officier van justitie een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) ingesteld en doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

Hulpdiensten brachten de man met spoed naar het ziekenhuis:

Man overleden door steekincident in Haags portiek
0:45
Man overleden door steekincident in Haags portiek

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.