Terug

Volg Hart van Nederland

Man (33) vast vanwege overlijden drie weken oude baby

Man (33) vast vanwege overlijden drie weken oude baby

112

11 jan 2023, 22:27

Een 33-jarige Amsterdammer is aangehouden vanwege het overlijden van een drie weken oude baby.

Hulpdiensten kregen dinsdagochtend 6 december een melding over een baby in nood in een woning in het Noord-Hollandse Laren. Het kindje werd gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

De Amsterdammer is op 21 december aangehouden, maakt de politie nu bekend. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de baby. Inmiddels is zijn voorarrest al meerdere keren verlengd, vooralsnog tot medio maart. Wat de relatie was tussen de man en de baby is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.