Terug

Volg Hart van Nederland

Man (27) uit Delft opgepakt vanwege verkrachting 13-jarig meisje

Man (27) uit Delft opgepakt vanwege verkrachting 13-jarig meisje

112

1 feb 2023, 10:15

De politie heeft dinsdag een 27-jarige man uit Delft aangehouden omdat hij vorig jaar een destijds 13-jarig meisje in Rotterdam zou hebben verkracht. De politie kwam de man op het spoor dankzij een tip in het tv-programma Opsporing Verzocht, meldt de politie woensdag.

De verkrachting vond vorig jaar plaats in de nacht van 5 op 6 januari in de Rozentuin van het Museumpark in het centrum van Rotterdam. Het meisje raakte 's nachts aan de Schiedamse Vest aan de praat met de verdachte nadat ze na een ruzie van huis was weggelopen. Omdat ze bang was dat de man gewapend was, liep ze met hem mee richting het Museumpark. Daar heeft de verdachte haar volgens de politie verkracht. De man werd dinsdag in zijn woning opgepakt.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.