Terug

Volg Hart van Nederland

Dode fietser (19) gevonden langs de weg in Noordwijkerhout

112

19 feb 2023, 07:22

Op de Leidsevaart in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout is in de nacht van zaterdag op zondag iemand omgekomen bij een ongeval. Het om een 19-jarige fietser uit Hillegom. De man werd gevonden door voorbijgangers die meteen alarm sloegen.

Het zwaargewonde slachtoffer werd rond 02.15 uur naast zijn fiets aangetroffen door een groep jonge voorbijgangers. De hulpdiensten werden direct gealarmeerd, maar eenmaal ter plaatse bleek de jonge fietser al aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Gezocht met duikers

Vermoedelijk is de man op zijn fiets aangereden door een auto. Bij de plek van het ongeval is gebroken glas gevonden op straat. Omdat er ook nog andere fietsen op de weg lagen, bestond het vermoeden dat er mogelijk nog mensen betrokken waren bij het ongeval.

Duikers van de brandweer hebben in de vaart naast de weg gezocht naar mogelijke slachtoffers, maar hebben niemand aangetroffen.

Getuigen gezocht

De politie heeft onderzoek ingesteld naar wat er precies is gebeurd en roept getuigen op zich te melden.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.