Terug

Volg Hart van Nederland

Man (18) uit Almere aangehouden voor steekpartij bij ROC in Hilversum

Man (18) uit Almere aangehouden voor steekpartij bij ROC in Hilversum

112

8 sep 2022, 11:17

De politie heeft een 18-jarige inwoner van Almere aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident maandag in Hilversum.

Door de steekpartij raakte een 16-jarige jongen uit Amsterdam gewond. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is onbekend. Hij is een leerling van een ROC-locatie in de buurt van waar het incident plaatsvond.

Uit de hand gelopen ruzie

De politie heeft op basis van onder meer camerabeelden de identiteit van de verdachte achterhaald. Hij zit vast voor verhoor. Aanleiding voor het geweld zou volgens de politie een uit de hand gelopen ruzie zijn, waarbij meerdere personen aanwezig waren. De steekpartij was op een veldje bij de Arena in Hilversum.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.