Terug

Volg Hart van Nederland

Buurtbewoners geschokt door dodelijke steekpartij: 'Dit kan mij ook overkomen'

112

28 jan 2023, 21:21

Buurtbewoners reageren geschokt op de steekpartij van vrijdagavond in Den Haag. De 39-jarige man die is doodgestoken was geliefd en bekend in de buurt. De politie heeft drie minderjarige verdachten opgepakt voor betrokkenheid bij het incident.

Een dag na de dodelijke steekpartij op de Doctor H.E. van Geldererf in de wijk Loosduinen leggen buurtbewoners veel bloemen neer bij de nabijgelegen snackbar. Zij laten aan Hart van Nederland weten dat het gaat om de eigenaar van de zaak. Vaste klanten brachten vrijdag nog een bezoek aan uitbater. "Ik heb nog met hem gepraat en mijn eten daar gehaald. Ook heb ik hem nog tot ziens gewenst en even later was het gebeurd. Echt verschrikkelijk", laat een vrouw weten.

"Het was een hele vriendelijke en aardige man. Hij maakte altijd een praatje met je. Ik snap niet hoe dit is gebeurd. Ik heb zelf hier een eettent op de hoek. Het kan mij dus ook overkomen", zegt een andere vrouw tegen Hart van Nederland.

Minderjarigen aangehouden

Twee meisjes en een jongen, zijn zaterdagochtend in een woning in Den Haag aangehouden. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident. Buurtbewoners vertellen aan Hart van Nederland dat de minderjarigen al eerder in de zaak waren geweest en dat de man ze er wel eens uit heeft gezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.