Terug

Volg Hart van Nederland

Limburg rouwt om omgekomen Gino (9), speeltuintje bedolven onder bloemen

112

4 juni 2022, 21:38

Kerkrade, en gelijk daarmee Limburg, is in rouw om de dood van de Gino. Zaterdagmiddag werd bevestigd dat het in Geleen aangetroffen lichaam inderdaad van de 9-jarige jongen is. Bij het speelveldje in de Limburgse plaats waar hij voor het laatst werd gezien zijn talloze mensen samengekomen.

Ze leggen knuffels en bloemen neer en laten ballonnen op om Gino te eren. Zwaar geëmotioneerde mensen zoeken troost bij elkaar en vallen elkaar in de armen. De dood komt als een mokerslag aan. Namens de familie van Gino zijn er een aantal mensen aanwezig, die het woord voeren: "Heel veel liefde en dank. Het is onbeschrijfelijk wat er hier gebeurt, ze kunnen hun dank niet in woorden uitdrukken."

Ze laten weten dat de familie nog vol in de emotie zit. De zussen van Gino brengen later tijdens de bijeenkomst een bezoek.

Stille tocht

Ook de vrijwilligers van het zoekteam spreken van een heftige tijd en roepen iedereen op die over het verschrikkelijke voorval wil praten, dat vooral ook te doen. "Schaam je niet, neem contact op en we gaan zorgen voor hulp."

Het voornemen is om woensdag een stille tocht te organiseren voor Gino. De familie vraagt iedereen die wil deelnemen daaraan vooral met motoren en 'mooie auto's' te komen, waarmee ze doelen op opgevoerde en Amerikaanse voertuigen. Wie zich voor de toch wil aanmelden kan zich melden bij Gwenda. Zij zal verdere details over de tocht delen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.