Terug

Volg Hart van Nederland

Langlopend conflict loopt uit op geweldsincident, één gewonde

112

13 mrt 2023, 15:23

De politie in Enschede kwam kort voor middernacht in actie wegens een melding van een geweldsincident. Ter plaatse bleek dat er bij de woning aan de Hidderhoek ruiten waren ingegooid.

Na het voorval zijn twee personen op een scooter weggereden, maar daarna door de politie staande gehouden en aangehouden. Het gaat om een jongen van 17 uit Enschede en een 18-jarige jongen uit dezelfde plaats. Eentje was voordat hij vluchtte lichtgewond geraakt en is daarom eerst naar het ziekenhuis gebracht.

Het onderzoek loopt nog. De politie doet buurtonderzoek in de hoop camerabeelden of getuigen te treffen.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.