Terug

Volg Hart van Nederland

Kruidvat-medewerker achtervolgt dieven: 8000 euro aan verzorgingsproducten gestolen

Kruidvat-medewerker achtervolgt dieven: 8000 euro aan verzorgingsproducten gestolen

112

12 apr 2022, 12:18

Als je er goed uit wil zien moet je tegenwoordig best wat uitgeven. Dat dachten twee mannen te slim af te zijn door verzorgingsmiddelen te stelen bij meerdere Kruidvatfilialen. Helaas voor hen werden ze herkend door een medewerker.

In de periode van 3 april 2022 tot en met 7 april 2022 werden meerdere diefstallen gepleegd bij de Kruidvatfilialen in Boxtel, Ulvenhout, Drunen, Vlijmen, Sprang-Capelle en Kerkdriel. Dat schrijft de wijkagent op Instagram.

Medewerker volgt dieven

Op 7 april werd een van de verdachten herkend tijdens een poging tot diefstal in een Kruidvat in Tiel. Een medewerker van het filiaal volgde de verdachte en schakelde ondertussen de politie in. Uiteindelijk konden er twee verdachten worden aangehouden. Eerder op de dag werden de mannen nog gesignaleerd in Kerkdriel.

Ruim 8.000 euro

Op camerabeelden bleek dat er een zilvergrijze personenauto betrokken was bij de diefstallen. Na een zoektocht heeft de politie deze gevonden. In het voertuig werden 284 verpakkingen met verzorgingsproducten gevonden. Dit met een totale waarde van ruim 8.000 euro.

De politie schrijft dat het tweetal is voorgeleid en in bewaring is gesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.