Terug

Volg Hart van Nederland

Koopjesjagers op de vuist bij opheffingsuitverkoop Scapino, politie ontruimt winkel

Koopjesjagers op de vuist bij opheffingsuitverkoop Scapino, politie ontruimt winkel

112

4 sep 2022, 19:46

Politie en handhaving hebben de Scapino aan de Prins Constantijn Promenade in Rijswijk ontruimd nadat de opheffingsuitverkoop iets té goed werd bezocht. Volgens getuigen ging winkelpubliek zelfs met elkaar in gevecht.

Prijzen die tot 70 procent lager zijn, voor veel mensen is het zeer aanlokkelijk. En dat bleek ook weer op zondagmiddag, bij de opheffingsuitverkoop van Scapino. Om een paar spotgoedkope schoenen te bemachtigen gingen sommige bezoekers op de vuist en werd het een grote bende in de winkel.

Het was zo druk dat besloten werd de winkel te ontruimen. Handhaving en politie kwamen rond 16.30 uur in actie om iedereen uit de winkel te begeleiden en nieuwe bezoekers te weren.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.