Terug

Volg Hart van Nederland

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer voor rechter gesleept, 'aangeklaagd door zangeres'

112

5 apr 2022, 15:47

Yvonne Coldeweijer, drijvende kracht achter juicekanaal Life of Yvonne, moet volgende week voor de rechter verschijnen. De roddelvlogger wordt naar eigen zeggen aangeklaagd door zangeres Samantha Steenwijk.

In een eerder gepubliceerde video zei Coldeweijer dat zangeres Steenwijk illegale dieetpillen gebruikt om af te vallen, wat volgens Steenwijk niet waar is. Volgens Coldeweijer vraagt Steenwijk daarom een rectificatie en een schadevergoeding. Ook zou Coldeweijer volgens de eis haar bronnen prijs moeten geven.

Zaak of niet?

Het management van Steenwijk wilde dinsdag tegenover het ANP niet bevestigen dat de zangeres een rechtszaak tegen de roddelvlogger heeft aangespannen. De rechtbank in Amsterdam zegt wel dat op vrijdag 15 april een kort geding dient tegen de vlogger, maar doet geen uitspraken over door wie die is aangespannen. Coldeweijer zelf spreekt overigens over een zaak op dinsdag, maar daar is bij de rechtbank in Amsterdam in ieder geval niets over bekend, aldus een woordvoerder.

De advocaat van Steenwijk zou al eerder om een rectificatie hebben gevraagd, waaraan Coldeweijer ook gehoord heeft gegeven. Dat is echter niet volgens de eisen van Steenwijk gebeurd en daarom wordt de vlogger nu alsnog voor de rechter gedaagd. Coldeweijer heeft de video over het gebruik van de dieetpillen inmiddels offline gehaald.

ANP

Video via Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.