Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon van Danielle mishandeld om zonnebril op Koningsdag: 'Geslagen door groep jongens'

Zoon van Danielle mishandeld om zonnebril op Koningsdag: 'Geslagen door groep jongens'

112

28 apr 2022, 12:00

Woensdagavond is een 20-jarige jongen uit Uden ernstig mishandeld op het Bevrijdingsplein in Uden. Zijn gebit is beschadigd en vermoedelijk is zijn neus gebroken. Ook werd hij beroofd van zijn zonnebril. Op Facebook roept de moeder van de twintiger getuigen op zich te melden.

Na een gezellige Koningsdag verliet de zoon van Danielle rond 23.00 uur in z'n eentje een festival. "Hij werd aangesproken door een vrouw om zijn zonnebril af te geven." Dit weigerde de jongen, waarna de zonnebril werd afgepakt. "Vervolgens is hij door een groep jongens geslagen", schrijft zijn moeder op Facebook.

Getuigen

De jongen gaat aangifte doen. Volgens de moeder kunnen politie en justitie alleen actie ondernemen wanneer er ook een getuigenverklaring is. Ze vraagt iedereen die meer weet of iets gezien heeft, zich te melden. "Dit moet worden aangepakt", sluit zij af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.