Terug

Volg Hart van Nederland

Jessica (29) uit Haarlem al bijna twee weken vermist

Jessica (29) uit Haarlem al bijna twee weken vermist

112

4 mrt 2023, 14:50

De politie is op zoek naar de 29-jarige Jessica uit Haarlem. De vrouw wordt al sinds 21 februari vermist en is voor het laatst gezien in verwarde toestand in Amsterdam.

Daar is ze gezien bij het VUmc ziekenhuis aan De Boelelaan. Vanuit daar is ze in onbekende richting vertrokken. Ze verplaatst zich mogelijk met het openbaar vervoer of lopend.

Signalement

Jessica is 1.67 meter lang, heeft een slank postuur en een lichte huidskleur. Ze is te herkennen aan een witte jas met capuchon met een donker embleem of letters ter hoogte van de linkerborst. Verder draagt ze een sjaal, lichtkleurige schoenen en een bril met een groot montuur. Ze heeft lang donkerbruin haar tot over haar schouderbladen.

Op één van haar handen zit een een litteken van ongeveer een centimeter lang, ter hoogte van de knokkels bij ringvinger en pink. Daarnaast had ze een donkerkleurige rugzak bij zich.

Oproep

Mensen die meer informatie hebben of weten waar de vrouw verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800-6070.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.