Terug

Volg Hart van Nederland

Inbrekers mishandelen 86-jarige bewoner in woning Dordrecht

Inbrekers mishandelen 86-jarige bewoner in woning Dordrecht

112

21 mei 2023, 20:41

De politie in Dordrecht heeft zondagochtend twee mannen aangehouden voor het inbreken en het mishandelen van een bejaarde man. Vlak voordat de verdachten gearresteerd kon worden kreeg het 86-jarige slachtoffer nog een paar klappen waardoor hij verwondingen aan zijn gezicht opliep. Dat laat de politie zondagavond weten.

De 86-jarige bewoner ontdekte zondagochtend dat er een raam en een deur aan de achterkant van zijn huis waren vernield. Omdat hij dacht dat er was ingebroken ging hij direct naar het politiebureau om aangifte te doen. Agenten vergezelden hem terug naar zijn huis om foto's te maken van de schade en de aangifte op te nemen.

Inbrekers waren nog in woning

Terwijl de agenten buiten waren, ging de bewoner zijn huis binnen, waar de inbrekers blijkbaar nog aanwezig waren. Hij stuitte op één van de inbrekers die hem direct meerdere klappen op het hoofd gaf. De andere inbreker werd in de tuin gearresteerd.

De inbreker binnen probeerde aan de voorkant te vluchten, maar werd uiteindelijk ook opgepakt. De verdachten zijn een 50-jarige man uit Rotterdam en een 51-jarige man uit Den Haag.

Beeld: Politie Dordrecht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.