Terug

Volg Hart van Nederland

Hond vastgebonden aan lantaarnpaal achtergelaten in Zuidlaren

Hond vastgebonden aan lantaarnpaal achtergelaten in Zuidlaren

112

29 okt 2022, 17:08

Een nog onbekend persoon heeft zaterdag in het Drentse dorpje Zuidlaren een hond vastgebonden aan een lantaarnpaal en daarna moederziel alleen achtergelaten.

Dat meldt de Politie Milieu en Dieren Noord-Drenthe op Twitter. De politie houdt er rekening mee dat het dier is gedumpt. De hond is wel gechipt, maar de chip staat niet geregistreerd op naam van de actuele houder. De naam van het huidige baasje van de hond is dus niet bekend.

De politie is op zoek naar de eigenaar en roept mensen die meer informatie hebben over de hond op om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.