Terug

Volg Hart van Nederland

Hond sleurt buggy met baby het water in bij plas in Stevensbeek

Hond sleurt buggy met baby het water in bij plas in Stevensbeek

112

24 feb 2023, 20:56

Een kind van ongeveer een jaar oud is vrijdagmiddag in de Radioplassen in het Brabantse Stevensbeek terechtgekomen. Het ging mis toen hun hond, wiens riem vastzat aan de buggy, er ineens vandoor ging en de buggy en baby meesleurde.

De moeder rende er achteraan om haar kind uit het water te redden en schakelde vervolgens de hulpdiensten in. Een arts van de opgeroepen traumaheli is vervolgens met het kindje in een brandweerwagen gaan zitten om het kind warm te houden tot de ambulance er was.

Het kindje is verzorgd en heeft droge kleren gekregen. De moeder is daarna samen met haar kind met de ambulance naar huis gebracht voor verdere controle. De hond van het gezin heeft niks opgelopen door het incident.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.