Terug

Volg Hart van Nederland

Hond komt om bij felle woningbrand in Tilburg

Hond komt om bij felle woningbrand in Tilburg

112

12 juli 2022, 09:22

Een felle brand in meerdere huizen aan de Brasemstraat in Tilburg heeft een hond het leven gekost. Het dier was van een van de bewoners van de twee woningen waar het vuur woedde. De bewoners zelf zijn veilig uit hun huis gekomen.

Twee van hen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook, aldus een woordvoerster van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Het vuur is inmiddels onder controle.

Oorzaak brand

De brand brak rond 06.00 uur uit, waarschijnlijk in een tent in de tuin van een van de woningen. Het vuur sloeg vervolgens over naar het huis. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend en zal worden onderzocht.

Stichting Salvage is ter plaatse om de getroffen bewoners te ondersteunen.

ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.