Terug

Volg Hart van Nederland

Hond dood en man zwaargewond bij ernstige aanrijding in Alkmaar

Hond dood en man zwaargewond bij ernstige aanrijding in Alkmaar

112

27 jan 2023, 06:57

Een 57-jarige man uit Alkmaar is donderdagavond in zijn woonplaats zwaargewond geraakt tijdens het uitlaten van zijn twee honden. Dat gebeurde nadat hij op de Laan van Athene werd geschept door een auto. Een van de honden overleefde de klap niet.

De politie bevestigt aan Hart van Nederland dat de man na het incident met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Een van de honden overleed direct ter plaatse, aldus de woordvoerder van de politie. De andere hond is ter observatie naar de dierenarts gebracht.

De 45-jarige bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau, zoals volgens de woordvoerder gebruikelijk is na een ongeluk. "De bestuurder is inmiddels weer heengezonden." Hoe het ongeluk heeft kunnen, gebeuren wordt nog onderzocht.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.