Terug

Volg Hart van Nederland

Hoe staat het met de zoektocht naar voortvluchtige 'Lucky'?

112

3 feb 2023, 16:42

Het team van de politie Rotterdam dat zoekt naar de voortvluchtige Minh Nghia Vuong, ook wel bekend als 'Lucky', is uitgebreid naar dertig rechercheurs. Dat meldt de Rotterdamse politie vrijdag.

Vuong wordt verdacht van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht in januari. De politie ontving tot dusver 130 tips in deze zaak. Voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding is een beloning van 30.000 euro uitgeloofd.

Schietpartij

Bij de schietpartij bij een winkelcentrum in Zwijndrecht overleed een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter raakte zwaargewond. Sindsdien wordt er gezocht naar Vuong, de ex-partner van de zwaargewonde vrouw.

ANP / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.