Terug

Volg Hart van Nederland

Heldhaftige agent honderden meters meegesleurd bij poging doodslag door automobilist

112

29 jan 2023, 09:17

Een agent in Zaandam heeft zaterdagavond met gevaar voor eigen leven een persoon proberen aan te houden. Toen de agent de verdachte van identiteitsfraude staande had gehouden, werd hij honderden meters meegesleurd toen de man er in een auto op de Sluispolderweg in Zaandam op hoge snelheid vandoor ging.

De verdachte stapte tijdens de staandehouding snel in zijn auto en reed weg terwijl de agent hem nog met beide handen vast had. De politieagent werd meer dan 300 meter meegesleurd met een snelheid van 70 kilometer per uur en werd ondertussen meerdere malen in het gezicht geslagen door de verdachte.

De politieagent kon uiteindelijk loskomen en heeft wonderbaarlijk genoeg alleen blauwe plekken, schaafwonden en een kapot uniform aan het incident overgehouden.

De verdachte is ontkomen en de recherche heeft de zaak in onderzoek. Volgens de politie gaat het om een poging tot doodslag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.