Terug

Volg Hart van Nederland

Hagenees (20) opgepakt voor vluchten en in brand steken auto na aanrijden fietser

Hagenees (20) opgepakt voor vluchten en in brand steken auto na aanrijden fietser

112

3 okt 2022, 17:55

Een 20-jarige man uit Den Haag is opgepakt omdat hij ervan wordt verdacht dat hij met zijn auto zondagavond een fietser heeft aangereden. Daarna zou hij meteen zijn doorgereden.

Bij de botsing verloor de auto het kenteken. In de zoektocht naar de vluchtende bestuurder en het voertuig werd de politie een kwartier later op de hoogste gesteld van een brandende personenauto op de Beekbergenstraat, vlakbij de Dierenselaan. Dit bleek de bewuste auto te zijn. Volgens een verslaggever was de schade van het ongeluk nog te zien op de motorkap van de auto.

De aangereden fietser is een 20-jarige Fransman. Hij raakte door de klap zwaargewond.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.