Terug

Volg Hart van Nederland

Gruwelijke ontvoering: slachtoffer krijgt 'DIEF' op voorhoofd gekerfd

Gruwelijke ontvoering: slachtoffer krijgt 'DIEF' op voorhoofd gekerfd

112

9 mrt 2023, 19:16

Een 37-jarige man uit Heumen is vorige maand op gruwelijke wijze ontvoerd. Het slachtoffer werd ernstig gemarteld en verminkt. Op zijn voorhoofd werd zelfs met een mes het woord 'DIEF' gekerfd. Dat schrijft de Telegraaf.

Het motief van de kidnap is een ripdeal, een beroving van een partij cocaïne. De politie en het Openbare Ministerie zijn bang dat er meer escalatie in het drugsmilieu zal volgen. "Het cocaïnemilieu verhardt in een rap tempo. De financiële belangen zijn zo groot, dat concurrerende misdaadgroepen elkaar bestrijden op leven en dood en geen middel meer schuwen", stelt de krant.

Beeld ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.