Terug

Volg Hart van Nederland

Grote reddingsactie na ongeluk op A12 bij Odijk, auto op zijn kop in sloot

112

30 jan 2023, 06:57

Op de A12 bij Odijk, vlakbij Utrecht, heeft maandagochtend een grote reddingsactie plaatsgevonden. Een auto was daar op zijn kop in een sloot terechtgekomen en de bestuurder kon niet zelf uit de auto komen.

De politie en brandweer probeerden de deuren te openen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk zijn er speciale duikers ingezet die met kabels de auto een stuk hebben verplaatst.

Bekijk de reddingsactie in deze video:

Grote reddingsactie na ongeluk op A12 bij Odijk, auto op zijn kop in sloot
0:32
Grote reddingsactie na ongeluk op A12 bij Odijk, auto op zijn kop in sloot

De bestuurder is na een half uur uit het ijskoude water gehaald. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, en is nog aanspreekbaar.

Het is onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.