Terug

Volg Hart van Nederland

Grote brand in fabriekspand in Swalmen na werkzaamheden op dak

112

9 apr 2022, 13:32

In het fabriekspand van glasfabrikant Vandaglas in de Limburgse plaats Swalmen heeft een grote brand gewoed. Door de fik ontstond er flink wat rookontwikkeling. Bij de brand raakte niemand gewond, meldt de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Kort voor 14.00 uur meldde de brandweer dat het vuur was geblust.

Het pand van glasfabrikant Vandaglas ligt in een woonwijk. Bij de brand kam veel rook vrij. Omwonenden zijn via een NL-Alert geadviseerd hun ramen en deuren te sluiten. De brand was ontstaan in het dak in het kantoorgedeelte van het pand. Dat vloog volgens een woordvoerder in brand na werkzaamheden. Niemand was aanwezig in het bedrijf toen de brand uitbrak.

Werkzaamheden op het dak

Het dak boven het kantoorgedeelte van het pand vloog volgens de woordvoerder in brand na werkzaamheden aan het dak. Niemand was aanwezig in het bedrijf toen de brand uitbrak.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.