Terug

Volg Hart van Nederland

Grote brand bij binnenstad Arnhem, meerdere panden in lichterlaaie

112

15 apr 2022, 06:40

Op de Boulevard Heuvelink vlakbij de Arnhemse binnenstad is in de nacht van donderdag op vrijdag een grote brand uitgebroken. Meerdere panden staan in brand, tientallen woningen werden uit voorzorg ontruimd.

Dat melden de Veiligheidsregio en een correspondent ter plaatse. De brandweer werd rond 04.00 gealarmeerd en eenmaal ter plaatse bleek een beddenwinkel in lichterlaaie te staan. Spuitgasten moesten direct in actie komen om een persoon van een balkon te redden.

Bewoners op straat

Vervolgens werd groots opgeschaald, korpsen uit de hele regio werden opgetrommeld om te assisteren bij het blussen van het vuur. De politie ontruimde een naastgelegen flat, waardoor de bewoners van tientallen woningen op straat stonden.

Na lange tijd blussen was het vuur onder controle, maar van de beddenwinkel is niets meer over. Het vuur heeft er zelfs voor gezorgd dat een muur aan de achterkant van de winkel bezweek en geparkeerde auto's verpletterde.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.