Terug

Volg Hart van Nederland

Grote brand bij visrestaurant Simonis in Scheveningen

Grote brand bij visrestaurant Simonis in Scheveningen

112

12 juli 2022, 13:02

In visrestaurant Simonis in Scheveningen heeft dinsdag brand gewoed. Daarbij zijn geen gewonden gevallen, maar de schade is aanzienlijk, aldus de veiligheidsregio Haaglanden.

De brand ontstond rond 10.30 uur. Medewerkers van het restaurant konden op tijd wegkomen.

Dubbel plafond

Om de brandhaard te vinden, werd het dubbele plafond gesloopt. De brandweer rukte met veel materieel en mensen uit voor de zeer grote brand en had het vuur omstreeks 14.00 uur onder controle.

De oorzaak is nog niet bekend, maar de brand lijkt te zijn begonnen in het restaurant, aldus de zegsman van de veiligheidsregio.

Beeld: regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.