Terug

Volg Hart van Nederland

Gino (9) in besloten kring begraven in Maastricht

Gino (9) in besloten kring begraven in Maastricht

112

15 juni 2022, 13:14

De 9-jarige Gino is dinsdag in Maastricht in besloten kring begraven. Het afscheid was mooi en waardig, maar ook heel verdrietig, zei een woordvoerster van de familie een dag later.

De jongen verdween op woensdagavond 1 juni toen hij in Kerkrade aan het voetballen was met zijn vriendjes. Enkele dagen later werd hij dood teruggevonden achter een uitgebrande woning in Geleen. De politie arresteerde vlak daarvoor een 22-jarige man uit Geleen Donny M. Hij wordt verdacht van ontvoering van en moord op het jongetje. 8 en 9 juni werd een stille toch voor Gino gehouden waar duizenden mensen bij aanwezig waren.

Vermissing Gino

Gino woonde in Maastricht bij zijn alleenstaande moeder. Die kon echter niet voor hem zorgen door ziekte. Hij ging daarom logeren bij een oudere zus in Kerkrade. Hij was daar net een week toen hij verdween.

De verdachte, Donny M., wordt donderdag voorgeleid aan de raadkamer in Maastricht. Die beslist over zijn gevangenhouding. De raadkamer kan zijn voorarrest met negentig dagen verlengen.

Onderstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Emotionele stille tocht in Maastricht voor Gino (9)
1:34
Emotionele stille tocht in Maastricht voor Gino (9)

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.