Terug

Volg Hart van Nederland

Gewonde en ontruimingen bij brand in seniorenflat in Amersfoort

Gewonde en ontruimingen bij brand in seniorenflat in Amersfoort

112

3 apr 2022, 10:11

In Amersfoort is iemand gewond geraakt door een brand in een seniorenflat. De bewoner moest door de brandweer uit de woning gered worden. Andere bewoners werden uit voorzorg ook uit hun woning gehaald.

De grote brand ontstond in de nacht van zaterdag op zondag in een woning op de eerste verdieping van het gebouw aan de Garietstraat. Een bewoner kon niet meer zelfstandig uit de woning komen en moest worden gered door de brandweer. Diegene is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Ontruimingen

Wegens de rookontwikkeling zijn de bovengelegen etages van het complex aan Garietstraat ontruimd, zegt een woordvoerder van de brandweer. Hoe de brand is ontstaan, wordt nu onderzocht.

ANP Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.