Terug

Volg Hart van Nederland

Gasten slopen vakantiehuisje Landal en laten complete bende achter

Gasten slopen vakantiehuisje Landal en laten complete bende achter

112

19 sep 2022, 12:11

Een bedrijfsfeestje bij Landal 't Loo in Oldebroek is dit weekend volledig uit de hand gelopen. Gasten van het feest vonden het nodig om een vakantiehuisje te slopen en het geheel in een grote bende achter te laten.

"Echt niet best", beschrijft een persoon de ravage terwijl hij het filmt. Overal liggen lege flesjes bier en andere troep. Als de filmer na de gang linksaf slaat lacht hij vanwege het bizarre tafereel: een zebra staat pontificaal in de woonkamer. "Die hebben ze gewoon helemaal vanaf het hoofdgebouw naar de 300-serie gesleept. Wat best knap is."

Maar het lachen vergaat hem als hij ziet dat de gasten ook een flinke ravage hebben veroorzaakt. "De volledige kachel is van de muur getrokken. Inclusief leidingen."

De reacties op Dumpert zijn niet misselijk: "Zwijnen zijn het", antwoordt een 'reaguurder'. "Walgelijk volk. Alle schade verhalen op die stakkers en op de zwarte lijst zetten", adviseert een andere.

'Bedrijf vergoedt schade'

Tegenover Hart van Nederland bevestigt Landal GreenParks dat het betrokken bedrijf dat het park had afgehuurd de schade betreurt. "Het bedrijf heeft aangegeven bereid te zijn de schade te vergoeden. De rommel wordt nu opgeruimd, en we brengen alles weer in gereedheid te brengen voor de nieuwe gasten die vandaag komen." Hoe lang het herstel van het gesloopte huisje gaat duren is nog niet bekend, Landal GreenParks is nog aan het kijken hoe groot de schade is.

Foto: ANP/Dumpert (montage Hart van Nederland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.