Terug

Volg Hart van Nederland

'Foto's naakte, gemartelde vrouw gevonden op telefoon Taghi'

'Foto's naakte, gemartelde vrouw gevonden op telefoon Taghi'

112

26 apr 2022, 06:46

Op een Blackberry die op 16 december 2019 is aangetroffen bij Ridouan Taghi, die toen werd gearresteerd in Dubai, zijn foto’s aangetroffen van een naakte, gemartelde vrouw. Justitie vermoedt dat het de Nederlands-Marokkaanse Naima Jillal betreft. Dat schrijft Het Parool.

Naima Jillal verdween in oktober 2019 spoorloos nadat ze op de Amsterdamse Zuidas in een auto was gestapt. Op één van de foto’s is de vrouw naakt te zien, met tape vastgebonden op een stoel.

Afgeknipte vinger

Op een andere foto is een close up te zien van de romp van de vrouw, zittend op de stoel, met op haar buik een kennelijk afgeknipte duim of vinger en vermoedelijk een teen. Op haar romp zitten volgens justitie waarschijnlijk bloedvegen. Op een derde foto ligt de vrouw naakt op de grond, op haar buik.

De recherche maakt uit de metadata van de foto’s op dat die zijn gemaakt in de nacht van 20 op 21 oktober 2019, even na middernacht. De verdwijning van Naima Jillal was op 20 oktober 2019 rond half tien ’s avonds, toen ze door een donkere auto was opgepikt bij de Albert Heijn To Go vlak bij haar luxe appartement aan Gustav Mahlerlaan in het hartje van de Zuidas.

Onderstaande reportage over de neef van Taghi - die ook zijn advocaat was - was eerder te zien bij Hart van Nederland.

Neef van Taghi (die ook zijn advocaat was) aangehouden in EBI
2:07
Neef van Taghi (die ook zijn advocaat was) aangehouden in EBI

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.