Terug

Volg Hart van Nederland

Flinke ravage bij plofkraak op geldautomaat in Amsterdam-Noord

112

20 sep 2021, 07:14

Bij een plofkraak op een geldautomaat in Amsterdam-Noord is een flinke ravage ontstaan. Iets over 03.40 uur werd de buurt rondom de Sperwerlaan opschrikt door een harde knal.

Het moet een flinke knal zijn geweest, bij het pand waar de geldautomaat was gevestigd zijn er zelfs dakpannen naar beneden gevallen. Ook bij andere woningen in de straat zijn de ramen gebarsten en dakpannen gesneuveld. De stoep ligt bezaaid met glas en ander puin. Van de automaat is weinig meer over. Boven de geldautomaat zijn woningen gevestigd.

De omgeving van de Sperwerlaan werd afgesloten en de politie zette onder meer een helikopter in bij de zoektocht naar de daders. Die zijn vooralsnog spoorloos.

Onderzoek

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de kraak en heeft het gebied rondom de vernielde pinautomaat afgezet met lint. Het is nog niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt.

De politie roept getuigen op zich te melden. Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.