Terug

Volg Hart van Nederland

Fietser rijdt vrouw met rollator omver en slaat op de vlucht

Fietser rijdt vrouw met rollator omver en slaat op de vlucht

112

22 feb 2023, 13:23

Een oudere vrouw die met haar rollator over de Julianastraat in Asten liep, is van achteren aangereden door een fietser. De vrouw viel na de botsing tegen een muurtje en liep daarbij een hersenschudding op. De fietser die haar aanreed, ging ervandoor.

Dat schrijft de politie dinsdagavond op Facebook. Het ongeluk vond vorige week woensdag aan het einde van de ochtend plaats. De vrouw loopt met haar rollator in de richting van de Emmastraat, als ze plotseling van achteren wordt aangereden door een fietser. Na de botsing valt de vrouw tegen een muurtje, waardoor ze een hersenschudding oploopt.

De fietser gaat er daarna vandoor zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. Drie mannen schieten de gevallen vrouw wel te hulp. Twee van hen brengen haar naar huis. De politie komt graag in contact met deze drie mannen. Ook vragen ze mensen die meer informatie hebben over de fietser om contact op te nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.