Terug

Volg Hart van Nederland

Felle brand in hotel op Vlieland, gasten elders opgevangen

Felle brand in hotel op Vlieland, gasten elders opgevangen

112

4 mrt 2023, 07:25

Op Vlieland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag kortstondig een felle brand gewoed in het Westcord Hotel De Wadden. Die brak uit in de wasserij van het hotel, meldt de Brandweer Fryslân. Door de brand moesten de veertig hotelgasten elders worden opgevangen.

De brand was snel onder de controle. Wel moesten twee mensen worden nagekeken door ambulancepersoneel omdat zij rook hadden ingeademd. De brandweer ventileerde het pand vervolgens, de gasten zijn in een ander hotel op het eiland ondergebracht.

Op sociale media liet een hotelgast weten door het brandalarm gewekt te zijn. Op beelden was te zien hoe mensen buiten op straat voor het hotel stonden.

ANP

Beeld: Twitter / Ina Nagtegaal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.