Terug

Volg Hart van Nederland

Familie Anneke en Michel 'hevig ontroerd' door 'fantastische nieuws' over arrestatie Lucky

Familie Anneke en Michel 'hevig ontroerd' door 'fantastische nieuws' over arrestatie Lucky

112

25 feb 2023, 14:50

De 49-jarige Lucky, die verdacht wordt van betrokkenheid bij een schietpartij in Zwijndrecht, is zaterdag gearresteerd door de politie. De familie van de 66-jarige Michel, die om het leven kwam bij de schietpartij, en de 38-jarige Anneke, die zwaargewond raakte, is ontzettend opgelucht. "Het behoeft geen uitleg dat wij bij ontvangst van de boodschap hevig ontroerd waren."

"Tot onze grote opluchting kregen we aan het begin van deze zaterdagmiddag van de politie het fantastische nieuws dat het onderzoeksteam de voortvluchtige dader van de schietpartij heeft gepakt", zegt een woordvoerder van de familie tegen Hart van Nederland.

"Na een heel emotionele week, waarin een van de dochters van onze vermoorde Michel een dringende oproep deed bij Opsporing Verzocht, hadden we dit weekeinde geen betere mededeling kunnen krijgen."

Buiten levensgevaar

Lucky, die in het echt Minh Nghia V. heet, werd zaterdagmiddag in Schiedam gearresteerd. Hij wist wekenlang uit handen van politie te blijven na de schietpartij op 21 januari. Bij het incident werd de 66-jarige vrouw doodgeschoten. Haar 38-jarige dochter, de ex-vriendin van de verdachte, raakte zwaargewond. Ze is buiten levensgevaar.  De familie spreekt dank uit aan iedereen van het onderzoeksteam en vraagt verder om reacties en vragen te richten aan de familiewoordvoerder. Namens de Familie is onderdeel van Slachtofferhulp Nederland en staat families bij die in het nieuws zijn gekomen naar aanleiding van bijvoorbeeld zoiets als een schietpartij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.