Terug

Volg Hart van Nederland

Explosie bij woning Den Haag, tweede keer in 24 uur tijd

112

17 mrt 2023, 08:02

In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Edisonstraat in Den Haag. De nacht ervoor was het in diezelfde straat ook al raak.

De bewoners werden rond 00.30 uur opgeschrikt door een harde knal. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De voordeur van de woning heeft wel veel schade opgelopen.

Eerdere explosie

De nacht ervoor heeft in dezelfde straat ook al een explosie plaatsgevonden. Daarbij brak toen brand uit in een auto die naast het voertuig van de bewoners van het getroffen huis geparkeerd stond. Vermoedelijk was er toen sprake van een vergissing.

Conflict met verhuurder

Volgens buren hebben de bewoners van de desbetreffende woning een conflict met de verhuurder van het pand. Zij zouden een rechtszaak tegen hem hebben aangespannen.

De bewoonster van de getroffen woning heeft aangifte gedaan.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.