Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme brand in opslagloods in Apeldoorn: 'In rook zit waarschijnlijk asbest'

112

20 mei 2023, 18:09

In twee loodsen aan de Veenhuizerweg in Apeldoorn is zaterdag een grote brand uitgebroken. Het vuur en de rookontwikkeling is fors: de vlammen slaan metershoog uit. De brandweer zet alles op alles om te voorkomen dat de brand zich verder uitbreidt.

Er staan veel mensen naar de brand te kijken, maar daar is de brandweer niet blij mee. In de loods zitten vermoedelijk asbestplaten, wat de rook extra schadelijk maakt. De brandweer probeert het publiek zoveel mogelijk op afstand te houden en adviseert omwonenden ramen en deuren te sluiten.

De brand brak rond 17.00 uur uit. Over de oorzaak is nog niets bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Later meer.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.