Terug

Volg Hart van Nederland

Gigantische boom valt op rijdende auto in Loon op Zand, moeder en zoon naar ziekenhuis

Gigantische boom valt op rijdende auto in Loon op Zand, moeder en zoon naar ziekenhuis

112

29 juli 2022, 20:46

Een 91-jarige vrouw en haar zoon kregen vrijdagmiddag in het Brabantse Loon op Zand de schrik van hun leven. Op het moment dat zij met hun auto de Financiën doorkruisen, valt een gigantische Amerikaanse eik om. Een dikke tak van de boom belandt recht op de auto van het stel.

De boom, volgens de politie een 80-jarig exemplaar van ruim 20 meter, viel uit het niets om. De auto van het stel raakte flink beschadigd door de klap, maar "wonder boven wonder bleef het letsel van de moeder en zoon bij wat schrammen", aldus de politie.

Boom opgeruimd

De straat werd tijdelijk afgesloten omdat de eik dwars over straat lag. Een speciaal bedrijf werd ingeschakeld om al het hout op te ruimen. Ook werden de losse takken van de bomen ernaast verwijderd om nog meer ongelukken te voorkomen.

Volgens een correspondent ter plaatse zijn moeder en zoon per ambulance ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.