Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken bestuurder knalt op onherkenbare politieauto met pech bij Voorburg

112

6 mrt 2023, 08:54

Een onherkenbaar dienstvoertuig van de politie is zondagavond rond 23.00 uur aangereden door een wit bestelbusje. De bestuurder van dat busje had te veel alcohol gedronken. Het politievoertuig kwam met pech stil te staan op de N14 bij Voorburg. De agenten probeerden nog de rijstrook waarop zij stonden af te kruisen maar nog voordat dit kon gebeuren klapte het bestelbusje achterop de auto met pech.

De twee wagens kwamen een stuk verderop tot stilstand. De twee agenten raakten niet gewond, de bijrijder van het bestelbusje wel. De Sijtwendetunnel, waar het ongeluk gebeurde, werd direct richting de A4 afgesloten. De bestuurder van het witte busje moest een blaastest afleggen en daaruit bleek dat hij veel alcohol had gedronken. Hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Onderzoek

De politieagenten zijn opgevangen op het politiebureau. Na onderzoek van het FOV (Forensische Opsporing Verkeer) op de plek van het ongeluk zijn beide voertuigen afgevoerd voor verder onderzoek.

Foto: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.