Terug

Volg Hart van Nederland

Doodgestoken jeugdzorgmedewerker Emmen is 26-jarige vrouw uit Groningen

112

15 jan 2023, 11:10

De medewerker van een jeugdzorginstelling die zaterdagavond om het leven kwam bij een steekpartij aan de Stationsstraat in Emmen, is een 26-jarige vrouw uit Groningen. Dat meldt de politie zondag. Twee verdachten van 16 en 19 jaar oud zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het fatale incident.

De steekpartij vond rond 20.20 uur plaats in een huis van zorginstelling Yorneo aan de Stationsstraat in Emmen. Volgens Dagblad van het Noorden sloeg een tienermeisje in het pand alarm. Ze ging eerst naar de buren maar kreeg daar geen gehoor. Daarna rende ze naar een café in de buurt. De politie heeft zich over het meisje ontfermd.

Twee verdachten opgepakt

Hulpdiensten die ter plaatse kwamen troffen een zwaargewonde vrouw aan. Het slachtoffer, een 26-jarige begeleidster uit Groningen, overleed ter plekke aan haar verwondingen. Kort na het incident werd een 19-jarige man uit Emmen aangehouden. Later op de avond werd in de gemeente Meppel nog een tweede verdachte opgepakt, een jongen van 16. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de steekpartij.

Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen spreekt via Twitter zijn medeleven uit naar de nabestaanden van het slachtoffer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.