Terug

Volg Hart van Nederland

Doodgestoken baby Emily door familie naar laatste rustplaats gebracht

Doodgestoken baby Emily door familie naar laatste rustplaats gebracht

112

22 juli 2022, 21:08

De baby die afgelopen zondag in haar huis in Rotterdam-Charlois werd doodgestoken, is vrijdag in de armen van haar moeder en oom naar haar laatste rustplaats gebracht, meldt het AD. Degene die verdacht wordt van de moord op het kind, een zes maanden oud meisje genaamd Emily, is haar eigen vader. Hij zit sindsdien vast.

De familie nodigde de krant uit omdat ze willen dat iedereen weet hoe geliefd het kleine meisje was. Niet alleen familie is aanwezig, ook buren en vrienden van de familie zijn present om het kind in een klein wit doodskistje naar haar graf op de Rotterdamse begraafplaats St. Laurentius te brengen.

Kaarsjes en rozen

Alle aanwezigen steken een kaarsje op voor Emily, sommigen spreken, anderen schrijven iets op witte steentjes voor bij het graf, er worden rozen neergelegd en bellen geblazen, beschrijft de krant.

"Er is één vraag die open blijft staan", spreekt de uitvaartverzorger tijdens de dienst. "Waarom? Waarom? Een vraag waar misschien nooit een antwoord op komt."

Onderstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Kind doodgestoken in Rotterdam, politie pakt militair (22) op
1:46
Kind doodgestoken in Rotterdam, politie pakt militair (22) op

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.