Terug

Volg Hart van Nederland

18-jarige jongen doodgestoken in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil: 'Stop nou, stop nou!'

112

25 juni 2022, 08:56

Een 18-jarige jongen uit Vlaardingen is zaterdagochtend vroeg om het leven gekomen bij een steekincident in zijn eigen woonplaats. Een 19-jarige plaatsgenoot is aangehouden als verdachte. Hij raakte zelf ook gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De steekpartij vond rond 06.00 uur plaats op straat op de Prins Hendriklaan. Voorafgaand zou er al ruzie zijn gemaakt. Omwonenden melden aan onze correspondent dat ze een hard gegil hoorden: "Stop nou, stop nou!".

"Er is meerdere keren met een groot mes gestoken", vertelt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Over een afstand van ongeveer 50 meter lag een spoor aan bloed op de grond, met even verderop de beschermingshoes van een flink mes.

Op straat overleden

Een traumahelikopter uit Amsterdam landde in de buurt om medische assistentie te verlenen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, zag het er al niet goed uit voor het slachtoffer. "We hebben het slachtoffer langer dan een halfuur gereanimeerd", aldus de woordvoerder. Het mocht niet baten, de jongeman bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

De forensische opsporing gaat sporenonderzoek doen. Ook worden getuigen gehoord en camerabeelden opgevraagd om de toedracht te achterhalen.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.