Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw Nijkerk werd gevonden in woning schutter Bunschoten-Spakenburg

112

23 feb 2023, 13:49

De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden als verdachte van de schietpartij in Bunschoten-Spakenburg. In de woning van de man in Nijkerk werd woensdag een overleden vrouw gevonden.

Even na 15.30 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Veenestraat in Bunschoten-Spakenburg. Een 59-jarige man uit de plaats werd geraakt door de kogelregen en raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Dode vrouw

Korte tijd later wist de politie de man uit Nijkerk aan te houden als verdachte. Door een speciaal team is de man uit zijn auto gehaald. In de woning van de man aan de Sperwerhof in Nijkerk werd vervolgens een dode vrouw gevonden. De doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer worden nog onderzocht.

De aangehouden verdachte zit vast. De politie roept getuigen op zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.