Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw Koewacht is 64-jarige vrouw, man (32) opgepakt

112

25 mrt 2023, 20:31

De identiteit van de dode vrouw die dinsdag werd gevonden in het Zeeuwse Koewacht is bekend. Het gaat om een 64-jarige vrouw uit het Belgische Oostende. Dat bevestigt de politie zaterdag aan Hart van Nederland. Een 32-jarige man is in het buitenland gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

Het lichaam werd dinsdagochtend gevonden op straat door een voorbijganger, bij de Emmabaan, in de buurt van een elektriciteitshuisje bij de kruising met de Bosbreeklaan. De vrouw was al overleden toen ze werd gevonden. Er werd de hele dag uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij werd onder andere een drone ingezet voor het maken van overzichtsfoto's van de omgeving.

In de hoop op tips over de omstandigheden rond het overlijden van de vrouw, plaatste de politie donderdagochtend lichtkranten langs de Emmabaan. Getuigen die mogelijk iets hebben gehoord of gezien werden daarmee opgeroepen om contact op te nemen met de politie, zie je hieronder:

Politie vraagt burgers om hulp in onderzoek overleden vrouw Koewacht
1:07
Politie vraagt burgers om hulp in onderzoek overleden vrouw Koewacht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.